Glo

I morgen har jeg tænkt mig at slukke for telefonen. Min Mac. Og min fladskærm.

Jeg vil glo. Måske ud af vinduet. Men også på mine unger.

Jeg aner ikke, hvordan det bliver. For jeg har aldrig gjort det en hel dag. Jeg vil understimuleres i en grad, der gør, at jeg keder mig.

Ses.

3 tanker om "Glo"

  1. Kim Christensen

    Sådan en dag, kan være vejen mod større selvindsigt. Bare sidde og glo ind i en hvid væg. (farven på væggen er selvfølgelig underordnet ;-). I hvert fald er det sundt en gang imellem, at opfatte verden i introspektiv, i stedet for altid at projicerer vores syn udad, og lade os påvirke af de ydre omstændigheder. Måske er det i grunden det, som på et senere tidspunkt, vil sætte tingene i perspektiv. God fornøjelse med projektet. Mvh Kim.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>