Onsdagens soundtrack

Noget Madonna
Grafitti 6
Queen
Alphabeat
Og et forsøg på mere Madonna. Men det måtte jo stoppe. Det kan ikke blive ved.

Hvorfor så det? Jo, fordi jeg danser. Mens Asbjørn ligger på gulvet med store øjne, danser jeg rundt om ham og får pulsen op. En hel halv time, efterfulgt af noget selvpineri med en vægtstang, maveøvelser, squats og noget andet fint, der gør hammer nas. And It a’int pretty, honey.
Men nødvendigt. For hold nu op. Som i: H O L D N U O P ! Sådan et kejsersnit har det med at snitte alt over. Kondition, mavemuskler, åndedræt og pulsen er væk. Pist.
Det kan vi ikke have. Mere. Så derfor danser jeg rundt omkring Asbjørn. Mens jeg ser virkelig dum ud og lytter til virkelig dårlig musik, som Madonna og den slags. Men der er puls i det, og pulsen har jeg brug for. Jeg kan heller ikke danse rundt til Eddie Vedders Ukulele Songs hele tiden. Han er ikke så fitness venlig, som man skulle tro.

Og nej, jeg gad ikke se mig selv i hovedet, mens jeg, stønnene, forpustet mimer med på: Another one bites the dust. Eller: We Will Rock You.

Du gad godt – men det er derfor, at du er på arbejde, og jeg er på barsel. Og det vil heller ikke være muligt, for jeg HAR sørget for at trække gardinerne for. Alt andet ville være tarveligt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>