Man skal høre det fra fulde folk og provinstosser

Nå, men, prøv at hør. Jeg bor i en metropol. Hvorfor jeg nogensinde har valgt at flytte herfra, er gåden, der løses når universet bryder sammen af bar ærgelse over at Helle ikke gjorde det bedre … sidespor. Beklager.

Nå, men Metropolen, Tommelise Badeby, som vi kalder den, flotter sig. Med cityforeninger, lange åbningstider, narkomaner og millionærer. Alt er her. Og nu kan byen også kalde sig selv for et reklame mekka! Mangler du inspiration, så tag toget mod Fredericia, når du ankommer til Odense. Det sner her – ikke bare i lange tykke baner, men det sner i metervis af metervarer af god kommunikation.

Eks. denne her:
Og denne her:
… som er set i den lokale høreapparatbutik.

Jesus til hest.

2 tanker om "Man skal høre det fra fulde folk og provinstosser"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>