Soft Close stinker

Jeg er ret sikker på, at Soft Close toilettet er opfundet af en kvinde uden børn. Der er så mange situationer, hvor et Soft Close toilet ikke fungerer. Fx:

1) Når drengebørn skal lære at tisse indenfor kummen. “Lader du den hænge udenfor, mens du smækker brættet i, fordi du partout skal høre det kæmpe raballer, det giver – ja, så gør det ondt.”

2) Når børn putter ting i toilettet. Klokken 05.30 om morgenen, for 3. gang – så kunne det være rart, at det blev efterfulgt af et rap over nallerne, eller måske et skrald i skalden, når barnet nu står der med det halve af kroppen nede i kummen for at se om tandbørsten virkelig sidder fast.

3) Som afsløring. Jeg ved ikke med dig – men jeg har intet udpræget behov for at være tilstede, når mit store barn besørger. Han er også helst fri for mig. Så derfor får han lov til at være alene. Det er en god opdragelsesstrategi har jeg læst – men mangler kapitlet, der fortæller, hvem der betaler for slamsugeren, som skal suge 5 ruller toiletpapir op af kummen?
Her kunne jeg godt bruge et ordentlig brag, når de uopmærksomme fingre får tippet til brættet.

Gid kvinder uden børn holdt op med at være så glade for tissemænd.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>