Om At Huske På En Anden Måde

Jeg har haft den bedste sommerferie med min lille familie nogensinde. Langt væk; varmt, udsigt ud over middelhavet og unger, der faldt på plads i sig selv og i vores familie. Det er ret specielt, når det sker – faktisk vidste jeg slet ikke, det kunne og ville ske, men det gjorde det, der i Provence.
Men som så mange andre gange, gik jeg i gang med at printe minderne ind i min hjerne, for jeg vidste, at jeg ville savne vores øjeblikke, når jeg kom hjem. “Du skal huske det her nu, Cristine!” “Du kommer til at savne det, når hverdagen kommer”. I stedet for egentlig bare at være til stede – men vigtigst af alt, at huske det, til det gode. Ikke fordi man kommer til at savne det, men fordi man skal bruge det til de situationer, der påkræver det. Det er som om, man allerede er trist i sit minde inden situationen er færdig med at ske, for man ved, at netop dette her sker sjældent.
Jeg øver mig i at stoppe med det, og vende det til det, der kan bruges, når den der hverdag melder sig. Prøve at lade være med at savne det, men glæde mig over, at vi kunne, og at vi kan igen.

Som dagen her, hvor vi plukkede hyben og tog på stranden, og spiste is kl. 11.00, så film under aftensmaden og gik i seng alt for sent. Den dag, vil jeg ikke huske med savn. Det var den faktisk alt for god til.
foto 1_3 foto 3_4 foto 2_3

2 tanker om "Om At Huske På En Anden Måde"

 1. Cille

  Præcis sådan en ferie havde vi sidste sommer (altså ikke i år – bevares, den var god… men ikke sådan unik). Jeg husker den stadig og bærer stadig mindet med mig til grå tider. Og faktisk har det hjulpet vores familie at have den ferie – her 2 år efter er det et fælles minde vi alle stadig taler om – og varmer os ved. Sammen. FEDT

  Svar
 2. cristine Forfatter

  Jeg tror, denne ferie vil gøre det præcis samme for os, Cille. Jeg kan godt genkende det med, at en ferie har hjulpet familien … Det er så skønt. :-)
  Kh. C

  Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>