Må Man Glæde Sig Til Efteråret?

Jeg er blevet mere og mere fan af sommeren. Meget er nemmere om sommeren. Det er nemmere at aktivere ungerne udenfor, nemmere i det hele taget, at få dem til at gå ud og nemmere at være spontan. I hvert fald i vores familie.
Men der er nu et eller andet over efteråret, der kalder på mig. Fx ser jeg meget bedre ud i høje hæle og jeans, end jeg gør i høje hæle og bare ben. Det er en ret så væsentlig faktor til, at jeg holder af efteråret. Men årstiden pirrer mine sanser bedre, end de tre andre venner efteråret har. Jeg får lyst til at lave mere ordentlig mad. Bruge mere tid på at handle råvarer, der ligegyldigt hvilke præferencer man har, bare ER bedre om efteråret. Svampe, figner, æbler, vildt, rodfrugter, græskar og varme tærter med flødeskum er noget af det, jeg glæder mig til at mæske mig i. Og min lyst til at DIY mig selv i smadder og klippe klistre, skrive, høre musik og se gamle film kravler stille og roligt ind på mig, når september kommer.

Jeg glæder mig til efteråret. Så meget, at jeg den anden dag fandt mig selv i de føromtalte jeans og høje hæle, siddende på trappen i 22 graders sol. Den samme morgen havde jeg tjekket vejrudsigten og overbevist mig selv om, at det ikke er for varmt i Danmark, når det er 22 grader.

trappe_solMen det var det …

Det er nok for tidligt at trække i efterårslooket , når nu september har en tendens til at spille sommer Inder. Men jeg kunne ikke lade være. For jeg glæder mig.

2 tanker om "Må Man Glæde Sig Til Efteråret?"

 1. Maria

  Også mig Cristine. Jeg elsker også efteråret. Alt det du nævner, og gåture i skoven udad og langs havet hjemad. Og store tørklæder, og sidde i haven med et tæppe om benene som en gammel kone, og lyder af tørre blade. Uhhh, jeg glæder mig RÅmeget nu.

  KH Maria

  Ps: du er røvlækker uanset jeans eller bare ben.

  Svar
  1. cristine Forfatter

   Du er min skat! Tak, Maria – glæder mig til vi ses snart. Ps. Det regner med blade udenfor lige nu :-)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>