Orv! Så Kom Der Gang I Den ..!

Hold da op! Man skal bare skrive noget om opdragelse, så får man sine 15. minutter i fame.
Jeg har indgået et samarbejde med Allers “nye” satsning på forældrefronten, mama.dk. Anførselstegnene er til for at understrege, at websitet ikke er nyt – men det nye er, at det skal stå alene uden sin printveninde, MOR, som udkom i BabySam. Det er nu lukket, og så satses der på det internettet. Der er nogen, der siger, det er det nye … (sindsvagt gammel joke, egentlig … )

Nå, men jeg har så skrevet noget om opdragelse, og om, hvordan vi opdrager vores to drenge her hjemme. Responsen er vildt – indlægget ses overalt, bliver delt og der bliver kommenteret. Og må jeg sige: Jeg er simpelthen så glad for al den fine respons. Faktisk er jeg så glad, at jeg også er glad for dem, der skriver, at det må være rædsomt at være mig …
Nå, men læs, hvor rædsomt det hele kan være her – og døm selv. Du kan skrive lidt om, hvor godt eller skidt, du mener, jeg håndterer opdragelsen her>

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>